$links_hover_color = (!empty($mk_options['footer_links_hover_color'])) ? $mk_options['footer_links_hover_color'] : $mk_options['skin_color']; $padding_wrapper = (!empty($mk_options['footer_wrapper_padding'])) ? '#mk-footer .footer-wrapper{padding:'.$mk_options['footer_wrapper_padding'].'px 0}' : ''; $border_thickness = (!empty($mk_options['footer_top_thickness'])) ? '#mk-footer{border-top:'.$mk_options['footer_top_thickness'].'px solid '.$mk_options['footer_top_border_color'].'}' : ''; Mk_Static_Files::addGlobalStyle(" {$border_thickness} {$padding_wrapper} #mk-footer [class*='mk-col-'] { padding:0 {$mk_options['footer_gutter']}%; } #sub-footer { background-color: {$mk_options['sub_footer_bg_color']}; } .mk-footer-copyright { font-size:{$mk_options['copyright_size']}px; letter-spacing: {$mk_options['copyright_letter_spacing']}px; } #mk-footer .widget { margin-bottom:{$mk_options['footer_widget_margin_bottom']}px; } #mk-footer, #mk-footer p { font-size: {$mk_options['footer_text_size']}px; color: {$mk_options['footer_text_color']}; font-weight: {$mk_options['footer_text_weight']}; } #mk-footer .widgettitle { text-transform: {$mk_options['footer_title_transform']}; font-size: {$mk_options['footer_title_size']}px; color: {$mk_options['footer_title_color']}; font-weight: {$mk_options['footer_title_weight']}; } #mk-footer .widgettitle a { color: {$mk_options['footer_title_color']}; } #mk-footer .widget:not(.widget_social_networks) a { color: {$mk_options['footer_links_color']}; } #mk-footer .widget:not(.widget_social_networks) a:hover { color: {$links_hover_color}; } .mk-footer-copyright, #mk-footer-navigation li a { color: {$mk_options['sub_footer_nav_copy_color']}; } ");

Koltuk Döşeme Çekmeköy

 Kategori: İstanbul Koltuk Döşeme, Koltuk Döşeme

İstanbul’un yeni yaşam alanları arasında ve en çok tercih edilen ilçelerinden Çekmeköy, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup doğanın hemen yanında bol oksijenli bir yaşamı tercih eden insanlar, elit bir yaşam alanı olarak akrşımıza çıkan çekmöyde koltuk döşeme hizmeti almak için en yakın merkez olan Modoko Mobilyacılar çarşısını veya civardaki koltuk imalatçılarını tercih edilmektedir. Her türlü tasarım ve tarzda koltuk takımı, köşe koltuk, sandalye, yatak başlığı, sandalye, puf vb ürünler için imalatçı firmalarımız bütün talepleri uzmanlık ve ustalıkla karşılamaktadır, kendi modellerinin yanı sıra müşterilerimize ait tasarım veya çizimleri dahi üretme kabiliyetine sahiptir.

Çekmeköy Koltuk Döşeme Firması

Çekmeköy Koltuk Döşeme

Modern, klasik, country ve avangart tarzlarda koltuk ihtiyaçlarınız için imalatçı firmalarımızdan ücretsiz fiyat teklifi ve yerinde inceleme hizmetini alabilmektesiniz, her firma bizden bağımsız olarak size istediğiniz ürünü üretme konusunda, işin başlangıcından sonuna kadar her konuda yardım ve destek vermektedir. Çekmeköy koltuk döşeme İsteğinize uygun şekilde özel ölçüye göre istediğiniz kumaş türü ve renginde, istediğiniz renkte cila rengiyle, istenilen kalitede sünger ile koltuk vb ürünleri üretmektedir. Firmalar birbirinden bağımsız oldukları için vermiş oldukları fiyatlar farklılık gösterebilir burada tercih size kalmaktadır.

Çekmeköy Koltuk Kaplama Yenileme Firmaları

Çekmeköy Koltuk Kaplama Yenileme

Çekmeköy’de bulunan  restoran, kafe gibi mekanların toplu olarak ürettirmek istedikleri kafe koltuğu, sandalye, tekli koltuk, pizza koltukları, masa ve bar sandalyeleri gibi ürünlerini özel ölçülere göre toptan olarak üretebilmekteyiz fiyat teklifi almak için yerinde ücretsiz inceleme hizmeti sunmaktayız. Villalar için içmekan için koltuk, oturma grubu, masa sandalye takımları imalatı yapmaktayız, dış mekan için rattan bahçe takımları (koltuk takımı, köşe takımı, kanepe, salıncak, şezlong, masa ve sadalye takımları) ürün tedariği hizmeti vermekteyiz.

Koltuk Döşeme Çekmeköy İstanbul Ümraniye

Koltuk Döşeme Çekmeköy

Yeni koltuk imalatının yanı sıra çekmeköyde koltuk tamiri konusunda firmalarımız her türlü talebe cevap vermektedir, çekmeköy koltuk kaplama model ve tarz farketmeksizin bütün ürünleriniz hak ettiği şekilde yenilenmektedir, koltuk tamiri fiyatı ister resim göndererek, isterseniz  yerinde inceleme ile fiyat teklifi verilmektedir yeni koltuk üretiminde olduğu gibi kumaş, sünger ve cila renkleri sizlerin tercihi ile belirlenmektedir. Modoko civarında bulunan sizlere tavsiye edeceğimiz kumaş firmalarından beğeneceğiniz koltuk kumaşları ile koltuk takımı, sandalye, berjer koltuk gibi ürünleriniz ilk günkü haliyle yenilenmektedir.

Ayrıca; bahçe mobilyalarına ait minder dikimi, minder tamiratı ve yenilemesinide yapmaktayız. Her türlü kılıflı koltuk takımına ait yüz değişimi hizmetinide sizlere sunmaktayız,

Sizlerin memnuniyetini önemsiyoruz koltuk döşeme çekmeköy için şikayet, öneri ve yorumlarınızı info@koltukdosemefirmalari.com mail adresimize yada 0850 360 11 12 numaralı telefonumuza iletebilirsiniz.

Tavsiye edilen yazılar

Yorum Yazın

$post_id = global_get_post_id(); if($post_id) { $show_footer = get_post_meta($post_id, '_template', true ); $cases = array('no-footer', 'no-header-footer', 'no-header-title-footer', 'no-footer-title'); $footer_status = in_array($show_footer, $cases); } if($mk_options['disable_footer'] == 'false' || ( $footer_status )) { $mk_footer_class .= ' mk-footer-disable'; } if($mk_options['footer_type'] == '2') { $mk_footer_class .= ' mk-footer-unfold'; } $boxed_footer = (isset($mk_options['boxed_footer']) && !empty($mk_options['boxed_footer'])) ? $mk_options['boxed_footer'] : 'true'; $footer_grid_status = ($boxed_footer == 'true') ? ' mk-grid' : ' fullwidth-footer'; $disable_mobile = ($mk_options['footer_disable_mobile'] == 'true' ) ? $mk_footer_class .= ' disable-on-mobile' : ' '; ?>
İletişim

Sorunuzu gönderin hemen cevaplayalım.

Aranacak kelime