$links_hover_color = (!empty($mk_options['footer_links_hover_color'])) ? $mk_options['footer_links_hover_color'] : $mk_options['skin_color']; $padding_wrapper = (!empty($mk_options['footer_wrapper_padding'])) ? '#mk-footer .footer-wrapper{padding:'.$mk_options['footer_wrapper_padding'].'px 0}' : ''; $border_thickness = (!empty($mk_options['footer_top_thickness'])) ? '#mk-footer{border-top:'.$mk_options['footer_top_thickness'].'px solid '.$mk_options['footer_top_border_color'].'}' : ''; Mk_Static_Files::addGlobalStyle(" {$border_thickness} {$padding_wrapper} #mk-footer [class*='mk-col-'] { padding:0 {$mk_options['footer_gutter']}%; } #sub-footer { background-color: {$mk_options['sub_footer_bg_color']}; } .mk-footer-copyright { font-size:{$mk_options['copyright_size']}px; letter-spacing: {$mk_options['copyright_letter_spacing']}px; } #mk-footer .widget { margin-bottom:{$mk_options['footer_widget_margin_bottom']}px; } #mk-footer, #mk-footer p { font-size: {$mk_options['footer_text_size']}px; color: {$mk_options['footer_text_color']}; font-weight: {$mk_options['footer_text_weight']}; } #mk-footer .widgettitle { text-transform: {$mk_options['footer_title_transform']}; font-size: {$mk_options['footer_title_size']}px; color: {$mk_options['footer_title_color']}; font-weight: {$mk_options['footer_title_weight']}; } #mk-footer .widgettitle a { color: {$mk_options['footer_title_color']}; } #mk-footer .widget:not(.widget_social_networks) a { color: {$mk_options['footer_links_color']}; } #mk-footer .widget:not(.widget_social_networks) a:hover { color: {$links_hover_color}; } .mk-footer-copyright, #mk-footer-navigation li a { color: {$mk_options['sub_footer_nav_copy_color']}; } ");

Koltuk Kaplama Fiyatları

 Kategori: Fiyatlar, İstanbul Koltuk Döşeme, Koltuk Döşeme

Günlük kullanım sonucu 5-6 yıl sonra koltuklar yenilenmek ister, çünkü artık yılların tozu, kiri ve yıpranmışlığı gözle görülür hale gelmiştir, biz daha kullanırız diyebilirsiniz ama yıpranan koltuk artık size konforlu ve sıhhi bir ortam sunmayacaktır koltuğunuzun yenilenmesi işin çok büyük bütçeler ayırmanıza gerek yoktur her şehirde ve semtte kolayca koltuk döşeme firması bulabilirsiniz, ilk önce koltuğunuz işin firmalardan ön fiyat talebi isteyerek ilk değerlendirmenizi yapabilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

Koltuk Kaplama Modelleri Nelerdir

Koltuk Kaplama Modelleri

Koltuklar Nasıl Kaplanır

Öncelikle koltuk takımınızın tarzı öğrenilir modern’mi, klasik’mi tarz belirlendikten sonra koltukta oluşan deformasyona bakılır, kumaş metrajı belirlenir bütün işlemler sonucu koltuk kaplama fiyatları belirlenir. Döşemelik kumaş fiyatları ucuzdan pahalıya doğru gitmektedir düşük, orta ve yüksek kalite kumaş çeşitlerinden koltuk modelinize olan kumaş türü ile fiyat teklifi size sunulur.

Koltuk Döşeme Modelleri İstanbul

Koltuk Döşeme Modelleri

Koltuk Kaplama Süreci

Koltuğunuz evinizden alındıktan sonra kumaş kaplaması ve tadilatı yapılacağı atölyeye getirilir, koltuk takımı ilk önce eski kumaşlarından kurtarılır, sonrasında deforme olan süngerler sökülür, iskelet kısmında tamir işlemi var ise tutkal yardımı ile tamirat yapılır. Sökülme işlemi sonrasında süngerler kaplanır, arkasından yeni koltuk kumaşları ile kaplama işlemi yapılır, koltukların yeniden kaplanması yapıldıktan sonra en son olarak oturma minderleri ve kırlent küçük yastıklar yapılır, burada koltuk minderlerinde overlok kullanılması oldukça önemlidir, minder kumaşları kullanım süresince bir çok kez yıkanması gerekmektedir overlok işleminden sonra kumaş kenarları açılmaz ömrü uzamış olur, minderler her zaman fermuarlı olmaktadır sökülüp takılması kolay olsun diye, koltuklar tam anlamıyla yenilendikten sonra taşıma esnasında kirlenmesini önlemek için ambalaj yapılarak alınan adrese veya başka bir adrese teslim edilir.

Koltuk Tamiri Yapan Yerler

Koltuk Tamiri

 Kaplama Yapılan Koltuk Döşeme Modelleri

İşinde uzman olan atölyeler her modelde koltuk döşeme işlemini sorunsuzca yapmaktadır, koltuk takımı, köşe koltuk en çok tercih edilen koltuk modelleri arasında bulunmaktadır, kanepe, Berjer koltuk, sandalye ve josefin koltuklar bu listeyi talip etmektedir, koltuk tadilat işlemi yanında yeni koltuk üretimi ile sınırsız hizmet vermekteyiz, eski koltuğunuz artık sıkıcı geldiyse isteğe göre koltuk imalatı yaptırabilirsiniz, peki nerelere koltuk imalatı yapmaktayız? yaşantımızın geçtiği her mekana koltuk üretiriz ev, ofis, kafe, restoran, simitçi, kahve satış mekanları, pizza salonu, villa, otel, pansiyon kısaca koltuğun olduğu her yere koltuk takımı, köşe takımı, sandalye, berjer tekli koltuk, puf, karyola başlığı, en çok kullanılan koltukları üretirken özel tasarım özel tasarım kanepe modelleri, hakiki deri koltuklar atölyelerimizde ustalıkla imal edilmektedir.

Tavsiye edilen yazılar

Yorum Yazın

$post_id = global_get_post_id(); if($post_id) { $show_footer = get_post_meta($post_id, '_template', true ); $cases = array('no-footer', 'no-header-footer', 'no-header-title-footer', 'no-footer-title'); $footer_status = in_array($show_footer, $cases); } if($mk_options['disable_footer'] == 'false' || ( $footer_status )) { $mk_footer_class .= ' mk-footer-disable'; } if($mk_options['footer_type'] == '2') { $mk_footer_class .= ' mk-footer-unfold'; } $boxed_footer = (isset($mk_options['boxed_footer']) && !empty($mk_options['boxed_footer'])) ? $mk_options['boxed_footer'] : 'true'; $footer_grid_status = ($boxed_footer == 'true') ? ' mk-grid' : ' fullwidth-footer'; $disable_mobile = ($mk_options['footer_disable_mobile'] == 'true' ) ? $mk_footer_class .= ' disable-on-mobile' : ' '; ?>
İletişim

Sorunuzu gönderin hemen cevaplayalım.

Aranacak kelime